Χρήσιμες Πληροφορίες για τα Σχολεία

Mikropolis Festival: Μια ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή-θαύμα για Δημοτικά Σχολεία

Η Mikropolis, η μεγαλύτερη διοργάνωση κοινωνικής ευαισθητοποίησης, γνώσης και ψυχαγωγίας για παιδιά, αποτελεί μία ιδανική ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή για μαθητές και μαθήτριες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το Mikropolis Festival επιστρέφει στο The Ellinikon Experience Park και την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου δέχεται αποκλειστικά προγραμματισμένες επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής.

Για τα σχολεία οι ημέρες και ώρες λειτουργίας είναι οι εξής:

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023: 10:00 – 15:00

Οργανωμένες επισκέψεις Δημοτικών Σχολείων

Μια ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή-θαύμα, η Mikropolis αποτελεί ιδανική ημερήσια εκπαιδευτική δραστηριότητα!

Το Mikropolis Festival, η μεγαλύτερη διοργάνωση κοινωνικής ευαισθητοποίησης για παιδιά και γονείς, επιστρέφει στο The Ellinikon Experience Park τον Οκτώβριο του 2023.

Με ένα πρόγραμμα βιωματικών εργαστηρίων, εκπαιδευτικών & διαδραστικών προγραμμάτων από αναγνωρισμένους φορείς, καθώς και συναρπαστικών πολιτιστικών και μουσικών εκδηλώσεων, η Mikropolis ενημερώνει, εκπαιδεύει, ψυχαγωγεί και ευαισθητοποιεί τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες.

H Mikropolis 2023, χωρισμένη σε ενότητες, θα φιλοξενήσει θεματικές “Γειτονιές” απευθυνόμενες σε παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης βασιζόμενη στο τρίπτυχο “παιδεία – παιχνίδι – παιδί”.

Οι Γειτονιές της Mikropolis 2023
H Γειτονιά των e-sports
Η Γειτονιά της οδικής ασφάλειας
Η Γειτονιά του φίλου μου του σκύλου
H Γειτονιά της φύσης
Η Γειτονιά της τεχνολογίας και της ρομποτικής
Η Γειτονιά της αρχιτεκτονικής

Σκόπος των δράσεων:
Κατάρτιση μέσω θεωρητικής, βιωματικής εκπαίδευσης & διαδραστικών δραστηριοτήτων για παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε προγράμματα βιωματικής και πρακτικής ενημέρωσης δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε workshops διαφορετικής θεματολογίας.

Είσοδος: 4€ το κάθε παιδί
Δωρεάν για τους εκπαιδευτικούς

Παρακαλούμε οι εκπαιδευτικοί να είναι σε θέση να έχουν την εποπτεία και επίβλεψη των παιδιών που συνοδεύουν, στο χώρο των δραστηριοτήτων. 

Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής του Σχολείου σας εδώ

Μας αποστέλλετε την αίτηση ηλεκτρονικά στο [email protected]

 

    SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

    Κάνε εγγραφή και μάθε τα νέα της Mikropolis