Η Mikropolis του χθες, του σήμερα και του αύριο

«Εκπαιδεύοντας τους πολίτες του αύριο, χτίζουμε έναν καλύτερο κόσμο». Αυτή ήταν και παραμένει η φιλοσοφία του Mikropolis Festival, το οποίο ξεκίνησε το 2010 και αποτελεί μια καινοτόμος πρωτοβουλία της Reason To. Το 2023, η Mikropolis επιστρέφει και συνεχίζει να ενημερώνει, να εκπαιδεύει, να ψυχαγωγεί και να ευαισθητοποιεί παιδιά και γονείς.

Με τη συμμετοχή και την εμπλοκή περισσότερων από 40 καταξιωμένων πολιτιστικών ομάδων και γνωστών φορέων (Μ.Κ.Ο., πανεπιστημίων, μουσείων, εκδοτικών οίκων κ.ά.) στο παρελθόν και με περισσότερες από 220 εκπαιδευτικές δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και ευρηματικά εργαστήρια στο ενεργητικό της, η Mikropolis αναδείχθηκε και έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ κοινωνικής ευαισθητοποίησης για παιδιά και μεγάλους.

Με πρωταρχικό στόχο να συνεχίσει να εκπαιδεύει τους πολίτες του αύριο, μέσα από το παιχνίδι και τις βιωματικές δράσεις και με άξονα την απόκτηση γνώσης και την ευαισθητοποίηση σε θέματα ποιότητας ζωής, κοινωνικής ευθύνης και περιβάλλοντος, η Mikropolis προάγει αξίες και ενδυναμώνει στη σκέψη των παιδιών την έννοια του σωστού ενεργού πολίτη.

Δείτε εδώ την τελευταία Mikropolis

festival Outcomes Learn new things and connect people

Let your kids enjoy the dozens of games and activities at the Food Fest including the Bubble Bus, Petting Zoo, Face Painting, Balloon Making, and much more!

Ανακαλύψτε τις γειτονιές του 4ου Mikropolis festival

8 Έγκριτοι Φορείς

Λάβετε μέρος στα εργαστήρια εμπειριών και δημιουργίας

Παράλληλες Δράσεις

Βιωματικές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους.

Live Performances

Απολαύστε δύο συναυλίες των Burger Project  με τίτλο “Πάρτι Φαμίλια”